Robert Tirczakowski
-
- Krecik
- _
- Been thanked: 1 time
Re: Robert Tirczakowski
Wyrazy współczucia dla rodziny i znajomych.
Spokój jego duszy.
Spokój jego duszy.
Viribus unitis !
-
Również i z Mojej strony Wielkie Wyrazy Współczucia dla rodziny zmarłego.
Myślałem że już najgorsze miał za sobą
jak zbierali na protezę to wpłaciłem w tej akcji parę groszy.
Sam spędziłem ostatni tydzień w szpitalu i nic nie wiedziałem bo dopiero dziś wróciłem do domu a tu taka wiadomość
R.I.P.
Myślałem że już najgorsze miał za sobą

Sam spędziłem ostatni tydzień w szpitalu i nic nie wiedziałem bo dopiero dziś wróciłem do domu a tu taka wiadomość

R.I.P.
" Dużo gorsza od braku edukacji jest ciemnota oświecona .Człowiek prosty , często pełen pokory , rozumie , że może czegoś nie wiedzieć. Natomiast wykształcony idiota jest bezgranicznie przekonany o swojej wyższości intelektualnej , mimo tego , że jest idiotą "
- s_boj
- .
erwin1 pisze:Również i z Mojej strony Wielkie Wyrazy Współczucia dla rodziny zmarłego.
Myślałem że już najgorsze miał za sobąjak zbierali na protezę to wpłaciłem w tej akcji parę groszy.
Sam spędziłem ostatni tydzień w szpitalu i nic nie wiedziałem bo dopiero dziś wróciłem do domu a tu taka wiadomość![]()
R.I.P.
erwin1, mam nadzieję, że u Ciebie ze zdrowiem lepiej.
U nas w mieście jest chłopak, mój kolega, który walczy z mięsakiem. Już 10 lat i też jest po amputacji nogi. Ma protezę, ale NFZ nie chciał finansować chemii niestandardowej, która jednak przynosi efekty. Cały czas są zbiórki. Jedna dawka co dwa tygodnie i każda kosztuje 30 tysięcy złotych. Przepraszam za małą prywatę, ale jakby ktoś chciał wspomóc, to wpiszcie w google Piotr Danlowski.
"...Lecz nade wszystko - słowom naszym,
Zmienionym chytrze przez krętaczy,
Jedyność przywróć i prawdziwość:
Niech prawo zawsze prawo znaczy,
A sprawiedliwość - sprawiedliwość..."
Modlitwa 2 - Julian Tuwim
(Kwiaty Polskie I/II/VIII fr.)
Zmienionym chytrze przez krętaczy,
Jedyność przywróć i prawdziwość:
Niech prawo zawsze prawo znaczy,
A sprawiedliwość - sprawiedliwość..."
Modlitwa 2 - Julian Tuwim
(Kwiaty Polskie I/II/VIII fr.)
-
Piotr Danlowski też wsparłem tę akcję finansowo bo znam chłopaka od dziecka razem mieszkamy w pięknej i zasłużonej miejscowości Skierbieszów.
Mam w płacie czołowym mózgu naczyniaka , podobno z tym można żyć trzeba tylko to kontrolować .Teraz biorę leki i mam nadzieję że pomogę nie raz i tu i innym.
Mam w płacie czołowym mózgu naczyniaka , podobno z tym można żyć trzeba tylko to kontrolować .Teraz biorę leki i mam nadzieję że pomogę nie raz i tu i innym.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2012, o 20:12 przez erwin1, łącznie zmieniany 1 raz.
" Dużo gorsza od braku edukacji jest ciemnota oświecona .Człowiek prosty , często pełen pokory , rozumie , że może czegoś nie wiedzieć. Natomiast wykształcony idiota jest bezgranicznie przekonany o swojej wyższości intelektualnej , mimo tego , że jest idiotą "
-
Pożegnanie ś.p. Roberta odbyło się godnie.
Ponoć wśród gapiów na chodniku - obserwujących kondukt - padło takie zdanie: "O! To pewnie ktoś ważny..."
Tak, to prawda - ważny. I żal, że tyle jeszcze miał do zrobienia, tyle chciał zrobić i tyle mógł zrobić... Ale odszedł. To nie jest sprawiedliwe...
Ponoć wśród gapiów na chodniku - obserwujących kondukt - padło takie zdanie: "O! To pewnie ktoś ważny..."
Tak, to prawda - ważny. I żal, że tyle jeszcze miał do zrobienia, tyle chciał zrobić i tyle mógł zrobić... Ale odszedł. To nie jest sprawiedliwe...
- Yard
- .
Strefa Militarna -Podrzecze
- Załączniki
-
- _s0.zmniejszacz.pl_DSCF6910_zmniejszacz-pl_294180.jpg (254.29 KiB) Przejrzano 892 razy